• Predaj
  • Virtuálna prehliadka
  • 07.01.2024

rkDOM |EXKLUZÍVNE Na predaj 3- izbový byt v Dolnom Hričove

Dolný Hričov

128 000€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt v bytovom dome v obci Dolný Hričov. Byt ponúka výbornú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú domov v pokojnom prostredí so všetkými potrebnými službami a dostupnosťou do mesta.
Byt sa nachádza na 3. poschodí z celkovo 3 poschodí, čo poskytuje dostatok súkromia a tichého bývania. Okolie bytového domu je kompletne občiansky vybavené, vrátane školy, škôlky a obchodov, čo je ideálne pre rodiny s deťmi. Navyše, centrum Žiliny je vzdialené len 10 minút autom, čo zabezpečuje pohodlnú a rýchlu dostupnosť do mesta.
Byt má celkovú výmeru 79 m2 a ponúka veľa priestoru pre pohodlné bývanie. K bytu patrí aj pivnica. Vďaka dvom balkónom si môžete užívať pekné výhľady na okolitú krajinu. Veľkou výhodou je vlastné plynové kúrenie. Byt je čiastočne prerobený, no zostáva priestor na ďalšie úpravy podľa vašich predstáv.
Dispozícia nehnutelnosti zahŕňa vstupnú chodbu, samostatné WC, kúpeľňu, spálňu, obývaciu izbu, kuchyňu s balkónom a veľkú samostatnú miestnosť s druhým balkónom. Ďalším plusom tohto bytu sú jeho nízke mesačné náklady na prevádzku a to celkovo do 150€/mesiac. Bytový dom je v správe OSBD Hájik. 
Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest. 

Cena: 128.000€

Byt  je skvelou investíciou pre tých, ktorí hľadajú kvalitné bývanie v príjemnom prostredí s výhľadmi a všetkou potrebnou vybavenosťou v blízkosti. Nezmeškajte túto príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes, pre viac informácií alebo možnosti obhliadky: zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771

 

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Výmera

79 m2

Počet izieb

3

Virtuálna prehliadka

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke